Indret med kunst

Kunst i virksomheden – Galleri Lars Borella designer en unik kunstoplevelse og indretning

Ønsker I indretning med kunst i virksomheden? Så kan I med fordel overveje kunstrådgivning fra en galleriejer. Baseret på jeres ønsker, rådgiver Lars Borella om valg af skulpturer og malerier til virksomheden – samt indretning med de udvalgte værker i jeres lokaler. Det kan være indretning af et direktionskontor, et mødelokale eller projektering og design af et større kunstprojekt. I tæt samarbejde med jer, skaber Lars Borella en ny kunstindretning med en klar vision.

I får vejledning om kunstens muligheder i de aktuelle rum, inspiration og forslag til indretning og præsentation af konkrete ideer. I får en optimal placering af den indkøbte kunst, så indretningen fungerer med brugerne og lokalernes formål. Den viden og erfaring galleriejer Lars Borella kommer med, garanterer jer et stilsikkert og flot resultat i høj kvalitet. Til glæde og inspiration mange år frem, for alle der har deres gang og virke i lokalerne.

Galleriet har et stort udvalg af kunstværker I kan købe, men koordinerer også samarbejde med kunstnere om bestilte værker. Således får hver virksomhed en unik indretning. For at se aktuel kunstskulptur og kunstmaleri til salg. Klik her: Indret med kunst

Kunst, rådgivning og indretningsdesign – erhvervslokaler 

Står I foran at udvikle et mindre eller større kunstprojekt i virksomheden? Måske i en særlig anledning? Måske for at give et godt førstehåndsindtryk i et nybyggeri? Så kan I overveje at få hjælp til designet og projekteringen. Især hvis målet med kunsten er at udtrykke et budskab om værdier og kvaliteter i jeres virksomhed eller organisation. Der kan være tale om en forhal eller en sal i virksomheden, som I ønsker indrettet med et nydesignet kunstværk?

Ved større opgaver der omfatter tunge konstruktioner, samarbejder galleriet med danske og færøske kunstnere og dygtige arkitekter. Før projektets opstart, taler vi om rummet og jeres hensigter med kunst i virksomheden. Derefter bliver I præsenteret for en ide til en konstruktion og et design der både er dekorativt og giver et flot indtryk. I får et slutresultat, der fungerer på alle niveauer. Praktisk og visuelt

Indretning med kunstværker i et stort mødelokale

Et bestyrelseslokale med flere whiteboardtavler, skulle indrettes med kunst. Tavlerne bevirkede, at der ikke var meget plads til at ophænge kunst på væggene. I et samarbejde mellem galleriet og galleriets arkitekt, blev der skabt en udsmykning, hvor malerierne med elektronisk hjælp kunne bevæge sig væk, når et whiteboard skulle i brug. Efter brug blev kunsten bragt på plads igen. Foruden dekoration med færøske malerier fra Zacharias Heinesen og Torbjørn Olsen, samarbejdede galleriet også med keramiker Michael Geertsen, der udformede skulpturel keramik til væggene. Dette for at sikre at rummets udtryk ikke blev monotont.

Se en kort videopræsentation af den færdige kunstindretning med titlen ´Bevægelse i kunsten´. Varighed 2:32 min.

Design og projektering af en mobile loftskulptur 

En større landbrugsorganisation ønskede en kunstnerisk indretning af indgangen til deres nye hovedsæde. Her gav det mening at tage udgangspunkt i en relevant fortælling om virksomhedens fortid, udvikling og historie. Det kunstneriske projekt blev løst i tæt samarbejde mellem galleri, arkitekt og kunstner Peter Stuhr. Virksomhedens fortælling blev udfoldet i designet af en mobile loftskulptur i stål og glas. Et kunstnerisk værk der fik titlen ´Land i Bevægelse´.

Se en kort videopræsentation om designet og projekteringen af det kunstneriske værk. Varighed 2 min.
 

Kunstens formål på arbejdspladsen

Hvad er det kunsten kan? Der en dimension i kunst, der giver indhold til livet. Giver os noget at tale om. Skaber fællesskab. Gør os glade. Fremmer livskvaliteten. Kunst og kultur har mere betydning for vores trivsel, end vi måske er bevidste om i den daglige trummerum. Når vi er omgivet af kunst, kommer vi tættere på den større sammenhæng mellem mennesker. Ofte uden ord. Vi kan blive mere kreative. Smittet af kunstnerens ånd og hånd. Positivt. Kunsten åbner en indre horisont, hvor der er plads til at vi tænker større tanker, og ser flere muligheder. Vil du vide mere om galleriet historie og kunstvirke, læs her: Om Galleri Lars Borella

Køb af kunst i virksomheder – fradrag og skatteregler 

Virksomheder kan investere i kunst med skattefordele. Læs mere om reglerne her: skattefradrag ved køb af original kunst

Kontakt gerne galleriet og få en snak om kunstrådgivning