Om Galleri Lars Borella

Galleriets historie

Galleriet, der blev stiftet i 2004, formidler kunst til glæde og eftertanke for kunstinteresserede købere. Galleri Lars Borella havde de første fem år adresse på Vesterbrogade. Derfra flyttede galleriet til Strandvejen i Klampenborg, hvor kunsten blev præsenteret i huset Stokkerup de følgende ni år. I 2019 valgte Lars Borella at placere galleriets aktiviteter i de nuværende lokaler på Ordrupvej i Charlottenlund.

Kunstrådgiver

Lars Borella – Galleriejer og kunstrådgiver

Lars Borella´s interesse for kunst har fulgt ham i mange år. Ikke som kunstner selv, men som formidler af kunstoplevelser til andre. Kimen til hans karriere som galleriejer blev lagt for mere end tredive år siden. Året var 1987. Lars Borella arrangerede en maleriudstilling på Sophienberg Slot i Rungsted – 1700 tallets kongelige lystslot, der var nedslidt. De forfaldne stuer og vægge dannede ramme for en udstilling med titlen ´Kunst og Forfald´, inden slottet siden hen blev restaureret.

Kvalitetskunst til galleriets gæster og kunder

Galleriet sælger moderne malerier og skulpturer til private og virksomheder. Alle værker er udvalgt fra dygtige og anerkendte billedkunstnere og kunsthåndværkere fra Danmark og udlandet. Herunder et mangeårigt samarbejde med blandt andre færøske kunstnere. Galleri Lars Borella tager afsæt i et moderne, ekspressivt og koloristisk udtryk. Det har siden 2004 kendetegnet galleriets kunstneriske linje.

Kunstrådgivning til private og virksomheder

Private og virksomheder kan få kunstrådgivning i galleriet. Der er tale om hjælp til at købe og vælge kunst, kunstudsmykning og indretning af rum.

Retter du henvendelse om kunstrådgivning på vegne af en virksomhed? Så kan du læse mere her: indret med kunst i virksomheden. Retter du henvendelse om kunstrådgivning som privatperson, kontakt da Lars Borella direkte. 

Besøg hjemmesidens online galleri, hvor du kan se: Kunstværker til salg lige nu.