Bjarne Werner Sørensen til salg

Bjarne Werner Sørensen

Dansk / Færøsk billedkunstner - født 1960

Se kunsten du kan købe. Klik på billederne. 

Forespørgselsformular
Om Bjarne Werner Sørensens kunst

Bjarne Werner Sørensen er uddannet på Det Jyske Kunstakademi, Århus 1985. Offentligt repræsenteret – Statens Museum for Kunst, New York Public Library, Statens Kunstfond, Kastrupgårdsamlingen, Færøernes Kunstmuseum, Vendsyssel Kunstmuseum, Vejle Kunstmuseum.

Bjarne Werner Sørensens abstrakte værker sitrer af rastløs energi, har noget organisk over sig, og ofte også en lethed og en musikalitet, der pirrer beskuerens øje og giver en lyst til at tage på vandring i værkerne.

Han arbejder med flere kunstneriske genrer, men fælles for værkerne er rytmen, de formmæssige gentagelser og variationer, transformationer og bevægelser, ligesom han bevidst lader tilfældighedernes spil få plads på lærredets eller papirets flade. Resultatet er et vitalt samspil mellem streg, form og flade. 

Ønsker du en fremvisning af kunsten i galleriet? Kontakt da Lars Borella for en aftale. På hverdage, ring til telefon: 30 91 63 63 – eller benyt kontaktformularen. Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. 

Kunst til en virksomhed?

Galleri Lars Borella tilbyder at indrette erhvervslokaler med kunst og malerier. Det øger arbejdsglæden – og forstærker virksomhedens identitet. Læs mere her: Kunst til virksomheder